x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Agressietrainingen

Leer effectief omgaan met agressief klantgedrag!

Onze praktische eendaagse training richt zich voor 80% op oefening. Herken agressie en emotie, manipulatieve agressie en agressie instrumenteel grof. Ontwikkel vaardigheden om agressie reducerend op te treden met diverse technieken. Schrijf je nu in en vergroot je zelfvertrouwen en professionaliteit in het omgaan met uitdagende klantsituaties!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Creëer respectvolle werkrelaties in gemeentelijke organisaties! Onze training helpt medewerkers om te gaan met burgers die vanuit onvrede en machteloosheid dwingend, eisend en soms verbaal agressief gedrag vertonen. Leer begrip tonen wanneer agressie niet op de medewerker gericht is en grensoverschrijdend gedrag effectief begrenzen. Schrijf je nu in voor deze waardevolle training en versterk je professionele aanpak

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs:  op aanvraag

Bescherm jezelf en behoud je energie in de zorg!

Onze kwalitatief hoogstaande training leert medewerkers grensoverschrijdend gedrag van bezoekers, bewoners, patiënten en cliënten effectief aan te pakken.

Leer agressief gedrag herkennen en assertief grenzen aangeven, zelfs bij (seksueel) grensoverschrijdend gedrag van bewoners en mantelzorgers. Investeer in jezelf en schrijf je nu in voor deze essentiële training!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Stop de fysieke agressie, bescherm de zorgverleners!

Fysiek agressief gedrag van verminderd beïnvloedbare bewoners is een serieuze kwestie die we niet kunnen negeren. Daarom is het tijd voor verandering!

Bij Agressietraining.nl zetten we ons in om de veiligheid en het welzijn van onze zorgverleners en ook de bewoners te waarborgen, zodat zij met passie en toewijding voor hun bewoners kunnen zorgen, zonder angst voor fysieke beschadiging.

Periode: 1 dag

Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek de kracht van weerbaarheid: maak jouw woningcorporatie veiliger en plezieriger!

Woningcorporaties staan voor prachtige uitdagingen, maar helaas zijn ze ook steeds vaker geconfronteerd met agressie van huurders. Gelukkig hebben we goed nieuws!

We geloven we dat er altijd een oplossing is. Daarom hebben we met passie en toewijding een baanbrekend trainingsprogramma ontwikkeld om uw medewerkers te ondersteunen in het omgaan met agressie en verward gedrag.

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek onze krachtige schoolgerichte agressiebeheersingscursus!

Speciaal ontworpen voor schoolleiders, leraren en ondersteunend personeel.

Leer doeltreffend omgaan met grensoverschrijdend gedrag van zowel leerlingen als ouders. 

Door onze training ervaren docenten en leerkrachten meer zelfvertrouwen. Versterk de schoolveiligheid en creëer een positieve sfeer met onze uitgebreide aanpak.

Neem nu contact op voor meer informatie en transformeer uw schoolomgeving!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek onze klantgerichte training! Leer assertief omgaan met eisend gedrag van klanten, zonder concessies aan respect. Versterk relaties en behoud je grenzen. Klantgerichtheid staat centraal, maar onbeschoft gedrag wordt niet getolereerd. Verbeter klantrelaties met zelfvertrouwen en tact. Schrijf je vandaag in voor een nog betere klantbeleving!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs:  op aanvraag

Ontdek nu onze training over het aanpakken van  grensoverschrijdend gedrag. Leer subtiele signalen herkennen en twijfel aan jezelf voorkomen. Wees niet langer ongemakkelijk bij ongepaste grappen, maar grijp in. Na de training kun je effectief grenzen stellen en als omstander actie ondernemen om je collega’s te ondersteunen. Schrijf je vandaag nog in voor deze waardevolle training!

Periode: 1 dagdeel
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Kom in actie tegen ondermijnend gedrag!

Onze workshop helpt jou om denigrerende opmerkingen van klanten, collega’s of leidinggevenden aan te pakken. Stop met piekeren over fouten en laat gemene insinuaties niet langer je humeur verpesten. Leer manipulerend gedrag te herkennen, benoemen en begrenzen. Neem controle terug en schrijf je nu in voor deze verhelderende workshop!

Periode: workshop 3 uur
Plek voor: 10-15 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek de culturele verschillen in psychiatrische ziektebeelden! Leer meer over Arabische en Westerse belevingen en uitingen. Deze boeiende training biedt inzicht in de diversiteit en leert je aansluiting te vinden bij Arabische gezinnen/personen met verward gedrag, zowel in taal als gedrag. Vergroot je kennis en effectiviteit in de zorg. Schrijf je nu in voor deze verrijkende ervaring!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Leer diefstal voorkomen en effectief aanpakken! Onze training biedt vaardigheden om potentiële dieven te herkennen en aan te spreken voordat ze toeslaan. Voorkom dat diefstal plaatsvindt en leer effectieve technieken om ermee om te gaan. Vergroot je veiligheid en zelfvertrouwen. Schrijf je nu in voor deze waardevolle training en bescherm jezelf en anderen tegen diefstal!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek de kracht van veilig online communiceren! Onze training biedt onmisbare vaardigheden om effectief te navigeren en onbegrip te vermijden. Bescherm jezelf tegen agressie en voorkom slachtoffer te worden. Leer online veiligheid en zelfvertrouwen vergroten. Schrijf je nu in voor deze waardevolle training en maak optimaal gebruik van de eindeloze mogelijkheden van online communicatie!

Periode: 1 dagdeel
Plek voor: 10 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Leer verward gedrag herkennen en respectvol communiceren! Onze training biedt essentiële inzichten om diverse vormen van verward gedrag te onderscheiden, zelfs bij kort klantcontact. Ontwikkel vaardigheden om met begrip en respect aan te sluiten in de communicatie. Verwijs effectief naar de juiste hulpverlening en leer samenwerken met ketenpartners. Schrijf je nu in en vergroot je impact in de zorg!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag 

Ontwikkel vaardigheden om grensoverschrijdend gedrag aan te pakken! Onze trainingen in agressieherkenning en -beheersing zijn beschikbaar op Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius. Ervaren ISO-gecertificeerde agressietrainer, Cassandra Labasti Smidt, woont op Saba en leidt deze leerzame sessies. Bescherm je medewerkers en creëer een veiligere werkomgeving. Schrijf je nu in voor deze waardevolle training!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Weg met de frisse tegenzin! Onze speciale training omgaan met agressie is interactief en rollenspel-vrij. Geen ‘stomme rollenspellen’ meer, maar praktisch leren hoe je agressief gedrag aanpakt. Deze op maat gemaakte sessie is perfect voor medewerkers die jaarlijks verplichte opfris-trainingen met tegenzin bijwonen. Ontdek een nieuwe benadering en boek nu je training voor een positieve ervaring!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Begeleid bewonersavonden soepel en respectvol! Onze eendaagse training leert medewerkers het duo sturingssysteem, waardoor bewoners hun mening kunnen uiten zonder grof of onbeschoft gedrag. Ontdek effectieve methoden om informatie- of inspraakavonden te leiden, waar bewoners zich gehoord voelen en constructief bijdragen. Schrijf je nu in voor deze waardevolle training en maak van elke bewonersavond een succes!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontwikkel jezelf met onze eendaagse overval training! Leer effectief omgaan met overvallen, inclusief stressreactiebeheersing, zelfcontrole, risicobeperking en eigen veiligheid. Deze intensieve training biedt waardevolle vaardigheden om overval situaties met vertrouwen aan te pakken. Schrijf je nu in en vergroot je persoonlijke veiligheid en professionaliteit!

Periode: 2x 1 uur e-learning, 1 dagdeel praktijktraining, 1 uur webinar
Plek voor: 6 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Ontdek de ABC-methode voor de Zorg! Analyseer het gedrag van cliënten met dementie, identificeer de bewegers (oorzaken) van probleemgedrag en begrijp de consequenties ervan. In deze effectieve aanpak bespreek je samen met andere betrokkenen de mogelijkheden voor verandering. Zo zorgen we voor betere zorg en welzijn voor onze geliefde cliënten. Schrijf je nu in voor deze 1 daagse training en maak het verschil in de zorg!

Periode: 1 dag
Plek voor: 10-12 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Naar boven
Created by AMBISMART
X