x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Omgaan met micro agressie

Medewerkers leren in deze training subtiel manipulatief gedrag van klanten herkennen en aanpakken.

 

  1. In company training
   Doelgroep: medewerkers van รฉรฉn bedrijf
   Periode: 1 dagdeel
  2. Training via open inschrijving
   Doelgroep: iedereen die werkt in een organisatie
   Periode: middag van 13.00-16.00
   Datum: 23 september 2024 aanmelden via dejong@agressietraining.nl
   Kosten: 300,00 inclusief BTW  
  3. Plaats Driebergen

Inhoud van de training

Omgaan met microagressie (gegeven door Jannie de Jong bestseller auteur van Help ik word gemanipuleerd)

Manipulatief gedrag noemen wij ook wel microagressie of witteboordenagressie. Het subtiele ondermijnende gedrag van collegaโ€™s, leidinggevenden op de werkvloer en veeleisende dwingende klanten die de rollen omdraaien zorgen er voor dat je onzeker wordt. Maar zodra je dit manipulatieve gedrag gaat herkennen als agressie kun je uit het machteloze gedrag stappen en actie ondernemen. Tijdens deze workshop leer je hoe je de manipulator herkend, begrenst, de macht terug pakt en je eigenwaarde hervindt.

Inhoud van de workshop

 1. Manipulatief gedrag herkennen:
  Aan de hand van een test en een checklist ontdek je de kenmerken van manipulatief gedrag.
 2. Mentaal weerbaar tegen de manipulator:
  Tijdens deze oefening ontdek je welke gedachtenpatronen jou gevoelig maken voor de manipulator en hoe je deze gedachten kunt omzetten naar helpende gedachten.
 3. De manipulator begrenzen:Je oefent met het herkennen en begrenzen van microagressie door het kennen en toepassen van het keuzemodel.
 4. De manipulator en de organisatie: Je ontvangt tips over hoe kan de organisatie jouw helpen als je gemanipuleerd wordt.
 5. Doelen: Na de training stel je een persoonlijk doel. Je ontvangt tips om je doel in de praktijk daadwerkelijk te realiseren.
 6. Evaluatie:Tevens wordt de workshop schriftelijk en mondeling geรซvalueerd.

Deze workshop is geaccrediteerd voor PE punten voor: V&V, GAIA, en SKJ.


๐ŸŒŸ Ontdek de Kracht van Effectief Gedragsbeheer! ๐ŸŒŸ

Ben je klaar om je team te versterken en te bewapenen tegen manipulatief gedrag in de werkomgeving? Onze exclusieve in-company training ‘Omgaan met Manipulatief Gedrag’ biedt de oplossing die je zoekt!

๐Ÿ”น Herken Manipulatief Gedrag: Leer de subtiele tekenen van manipulatief gedrag herkennen voordat het schade kan aanrichten.

๐Ÿ”น Bouw Zelfvertrouwen en Weerbaarheid Op: Ontwikkel de mentale kracht om twijfels om te zetten in positieve, helpende gedachten, en versterk het zelfvertrouwen van je team.

๐Ÿ”น Benoem en Begrens Witteboordenagressie: Geef je team de tools om witteboordenagressie te identificeren en effectief te begrenzen, zodat een gezonde werkomgeving wordt bevorderd.

๐Ÿ”น Open Communicatie: Leer effectieve communicatietechnieken om manipulatief gedrag bespreekbaar te maken binnen je organisatie en om de benodigde hulp te vragen.

Onze op maat gemaakte in-company training is ontworpen om jouw organisatie te helpen gedragsuitdagingen aan te pakken en een positieve verandering te bevorderen. Het resultaat? Een sterker, meer zelfverzekerd en veerkrachtig team, klaar om de complexe wereld van de moderne werkomgeving met vertrouwen tegemoet te treden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe onze training uw team naar nieuwe hoogten kan leiden. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere en productievere werkomgeving!

๐Ÿ“ž Bel Jannie de Jong 0641782816  om meer te weten te komen. Samen kunnen we een sterker, veerkrachtiger team opbouwen! Of vraag hier je offerte aan:

Naar boven
Created by AMBISMART
X