ISO 17024 certificering

ISO 17024 is de internationale norm (in 148 landen geaccepteerd) voor ‘het vaststellen van vakbekwaamheid van personen op een bepaald taakgebied’, in dit geval van ‘Agressietrainer’. De geldigheid van het certificaat ‘Agressietrainer’ is 2 jaar. Hierdoor voldoen wij aan de vereiste kwalificatie om de NIKTA certificatieregeling ‘Omgaan met Agressie’ uit te voeren.

Door met NIKTA een certificatieovereenkomst aan te gaan, kunnen wij onze cursisten opleiden en aansluitend examineren volgens ISO 17024. Geslaagde cursisten ontvangen dan een NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat ‘Omgaan met Agressie’. Hiermee tonen zij hun vakbekwaamheid aan op het taakgebied ‘Omgaan met Agressie’. Op het certificaat wordt vermeld dat het certificaat is verkregen door De Jong Training en Advies inclusief ons bedrijfslogo.

Door ons door het NIKTA te laten certificeren, borgen wij de kwaliteit van ons examenproces en daarmee indirect de kwaliteit van onze opleiding. Deze onafhankelijke certificering biedt ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden ten opzichte van agressietrainers die deze certificeringsmogelijkheid niet hebben en/of benutten.

NIKTA zorgt voor alle benodigde documenten, zodat het examenproces soepel verloopt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zal er steekproefsgewijs door Nikta een examen worden bijgewoond om het examenproces te beoordelen.

Door onze certificatieovereenkomst met Nikta:

  • Kunnen wij de NIKTA certificatieregeling ‘Omgaan met Agressie’ uitvoeren
  • Worden wij NIKTA-gecertificeerd examenbureau
  • Kunnen wij de NIKTA certificatielogo’s gebruiken op onze website
  • Borgen wij de kwaliteit van ons examenproces en daarmee indirect die van onze opleiding
  • Ontvangen onze geslaagde cursisten het NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat ‘Omgaan met Agressie’

Wilt u meer weten over ISO-certificering? 
Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg (NIKTA)

iso certificering nen 17024

Ons kantoor

Agressietraining.nl
De Jong Training en Advies

Gooyer Wetering 13 3972 MA Driebergen

+31(0)6 41 78 28 16
dejong@agressietraining.nl

Kvk: 30144318
BTW: NL001228082B97