Reviews

Trainingen

Omgaan met verbale agressie

Super fijne training in een fijne omgeving. Behandeling van theorie en het oefenen met praktijkvoorbeelden (met acteur) is heel prettig. Ik heb heel veel gehad aan deze training en verwacht hierdoor beter met agressie te kunnen omgaan. Desmond Geurtsen, De Volksbank, juni 2020

Ik ga proberen om meer uit mijn gevoel en ervaring te spreken en patiënten meer aanspreken op hun gedrag. Ik denk dat wij in de dagpraktijk teveel accepteren qua verbale agressie en dat we hier zeker wat aan kunnen doen. Maarten, juli 2020

Agressie zit niet alleen in keihard schreeuwen, maar ook in kleine venijnige dingen die best vaak voorkomen. Echt een eye-opener. Denise, juli 2020

Het is een interessante training in een fijne omgeving. Fijne trainers en acteur. Ondanks de corona voorzorgsmaatregelen hebben we goed kunnen oefenen. De theorie wordt gelijk in de praktijk gebracht en door middel van de acteur kan er goed geoefend worden. Melanie Plat, De Volksbank, juni 2020

Wij hebben de training als heel plezierig en leerzaam ervaren, dank jullie wel! Het was heel toepasbaar en zat goed in elkaar. Een aanrader voor andere praktijken.
Chantal Kok, praktijkverpleegkundige, huisartsenpraktijken Seinhorst in Hilversum, januari 2020

Vooral de rollenspelen met acteur in de spreekkamers heeft de praktijk verder geholpen om meer veiligheid te ervaren. Gezondheidscentrum Lunetten, Manon Horsman, huisarts en wijkcoördinator, december 2019. Lees meer.

Opleiding tot agressietrainer

De opleiding omvat alles wat je nodig hebt om als agressietrainer aan de slag te gaan. De locatie is zeer ontspannen, wat meewerkt aan een prettige sfeer. Jannie is eerlijk, maar geeft je ook complimenten om te kunnen groeien. De inhoud van de training is heel duidelijk en hierdoor gemakkelijk om over te nemen. Alle eerste keren zijn spannend, maar ik had voldoende geleerd als basis om een training te geven. Ik heb al meerdere mensen aanbevolen bij Agressietraining.nl om ook de opleiding te gaan volgen. Annelies de Waal-Spitz, juni 2020.

Vanaf de kennismaking is het contact warm en begeleidt men je op een hele prettige wijze. De inhoud en vorm van de training is heel divers en uitdagend. Een groot compliment en ga zo door! Tommie Groenen, juni 2020

Mijn naam is Joel Timmermans en ik heb met veel plezier de opleiding tot agressietrainer gevolgd.
De 5 dagen waren leerzaam, helder in opbouw en er werden goede acteurs ingezet die uitstekend rekening hielden met ieders grenzen.
De locatie was prachtig en de lunch altijd fantastisch. De aanvangstijd van 10 uur was tevens erg prettig, omdat op deze manier de files grotendeels al waren opgelost waardoor iedereen altijd op tijd was.
Omdat ik in verschillende beroepen bij justitie, zorg en onderwijs op regelmatige basis met agressie om heb moeten en leren gaan, hoopte ik wel dat mijn ontwikkelde visie met betrekking tot het voorkomen van escalatie overeen zou komen met de lesstof en dat er voldoende theoretische en praktische uitdaging zou zijn. Dit bleek gelukkig al snel het geval. Mijn leerdoel was: Hoe kan ik de theorie die ten grondslag ligt aan agressie en de interventies die hier op van toepassing zijn koppelen aan mijn ervaring.
In de opleiding is ruim aandacht voor de theorie en de praktijk. Veel praktijkervaringen werden gedeeld door Jannie en bleken verhelderend. Daarnaast heeft Jannie als psychotherapeut met veel agressie te maken gehad wat voor de inhoud van de opleiding van meerwaarde bleek. Ik zou deze opleiding dan ook aanbevelen. Joel Timmermans, oktober 2019

Een leerzame opleiding die het geld dubbel en dwars waard is! De opleider (Jannie de Jong) is een vrouw met veel kennis en hart voor het trainersvak. Jannie is een lieve begripvolle vrouw, die soms confronterend eerlijk en kritisch kan zijn. Dit is in mijn ogen alleen maar goed geweest voor mijn leerproces. De inhoud van de opleiding is duidelijk en makkelijk toepasbaar. Yarick de Bree, juni 2018

Webinars

Dank voor het heldere webinar!
Hartelijke groeten, Lies van Bakel, 14 april 2020

Vandaag de webinar gevolgd: Een eye-opener en echte aanrader. Niet bij stil gestaan wat allemaal valt onder agressie. Én goede handvatten gekregen voor de omgang. Bedankt! Franziska, 25 november 2019

Dag Jannie, Dank je wel voor alle nuttige info en tips! Tot een volgende keer, Pauline, 21 oktober 2019

iso certificering nen 17024

Ons kantoor

Agressietraining.nl
De Jong Training en Advies

Gooyer Wetering 13 3972 MA Driebergen

+31(0)6 41 78 28 16
dejong@agressietraining.nl

Kvk: 30144318
BTW: NL001228082B97