x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Omgaan met verbale agressie

Medewerkers leren in deze training agressief gedrag van klanten herkennen en aanpakken.

Training Omgaan met verbale agressie

 1. In company training
  Doelgroep: medewerkers van één bedrijf
  Periode: 1 dag
  Kosten: Maatwerk
 2. Training via open inschrijving
  Doelgroep: iedereen
  Kosten: 450,00 exclusief BTW
  Periode: 1 dag
  Datum: 6 december 2023

Inhoud van de training

Effectieve agressietraining voor veiligheid en zelfbeheersing

Bent u op zoek naar een professionele partner om uw medewerkers te voorzien van de juiste tools om agressie te herkennen, zelfcontrole te behouden en veilig te werken? Zoek niet verder!

Bij Agressietraining.nl bieden we een uitgebreide en effectieve agressietraining die uw medewerkers in staat stelt om agressieve situaties met vertrouwen tegemoet te treden. Onze training is gebaseerd op de Agressiepiramide, een beproefde methode om non-verbale signalen van agressie te herkennen. Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten:

1. Agressie herkennen: Onze training begint met het leren herkennen van non-verbale communicatie van een agressieve persoon. We gebruiken de Agressiepiramide als leidraad, waardoor uw medewerkers snel en effectief signalen kunnen identificeren.

2. Zelfcontrole bij agressie: We leren uw medewerkers hoe ze hun primaire reacties kunnen controleren door middel van ademhalingstechnieken, spierontspanning en het sturen van gedachten. Dit helpt om rustig en doelgericht te blijven, zelfs in stressvolle situaties.

3. Agressie reducerend optreden: Onze training omvat verschillende technieken om agressie te verminderen en conflicten op een professionele manier aan te pakken. Uw medewerkers zullen zelfverzekerd kunnen omgaan met verschillende vormen van agressie, zoals frustratieagressie, witteboordenagressie en agressie gericht op de persoon.

4. Veilig werken: We leren uw medewerkers om te gaan met escalerende incidenten aan de hand van ons conflictinterventieplan. Ze leren ook hoe ze overmachtsituaties kunnen herkennen en zichzelf en anderen in veiligheid kunnen brengen.

5. Nazorg en opvang: Na een agressie-incident ontvangen uw medewerkers een checklist waarmee ze elkaar kunnen opvangen. We bespreken het belang van incidentregistratie en leren hoe ze een trauma kunnen herkennen en waar ze hulp kunnen vinden.

6. Evaluatie: Tijdens de evaluatie wordt elke medewerker begeleid in het stellen van een persoonlijk doel. Zowel de groep als de trainer geven waardevolle tips om deze doelen daadwerkelijk in de praktijk te realiseren.

Meetbare resultaten van onze training

Bij Agressietraining.nl staat meetbaar succes centraal, en onze agressietraining levert concreet waardevolle resultaten op. Ontdek wat uw medewerkers kunnen bereiken:

1. Agressieherkenning in een vroeg stadium: Na onze training zijn uw medewerkers in staat om agressief gedrag in een zo vroeg mogelijk stadium te herkennen. Ze leren de kunst van observeren en luisteren, wat hen in staat stelt om potentiële agressie bij klanten tijdig te herkennen.

2. Inzicht in reactie op agressie: Onze training biedt inzicht in de manier waarop uw medewerkers reageren op agressie en ander ongewenst gedrag. Ze krijgen zelfbewustzijn en begrip van hun eigen reactiepatronen, wat de basis vormt voor effectievere reacties.

3. Agressiereductie en preventie: We rusten uw medewerkers uit met de vaardigheden om snel en doeltreffend agressie te verminderen, wat de escalatie van agressie zo veel mogelijk voorkomt. Een proactieve benadering om problemen te de-escaleren.

4. Omgaan met escalerende Incidenten: Onze training bereidt uw medewerkers voor op het omgaan met escalerende incidenten. Ze leren niet alleen hoe ze zichzelf moeten beschermen, maar ook hoe ze collega’s kunnen ondersteunen in uitdagende situaties.

5. Kennis van agressieprotocollen: Uw medewerkers zullen vertrouwd raken met het agressieprotocol en weten hoe ze dit moeten toepassen, wat zorgt voor gestructureerde en effectieve reacties op agressieve situaties.

Accreditaties en PE-punten: Onze training is geaccrediteerd voor PE-punten door vooraanstaande instanties, waaronder V&VN, ABC1 (huisartsen), Registerplein (alle doelgroepen), SKJ en ISO NEN 17024 certificaat. Dit betekent dat uw medewerkers niet alleen waardevolle kennis opdoen, maar ook hun professionele ontwikkeling voortzetten.

Bij Agressietraining.nl streven we naar tastbare resultaten en voortdurende groei voor uw team. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze training kan bijdragen aan een veiligere en productievere werkomgeving.

Met onze training behalen uw medewerkers meetbare resultaten, wat resulteert in een veiligere en zelfverzekerde werkomgeving

Bij Agressietraining.nl staan we garant voor een effectieve en persoonlijke benadering van agressietraining. Onze programma’s zijn ontworpen om uw medewerkers te voorzien van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om veilig en zelfverzekerd te werken, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Investeer in de veiligheid en het welzijn van uw team en laat ons u helpen agressie op de juiste manier aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw medewerkers kunnen voorbereiden op een veilige en zelfverzekerde werkomgeving.

Neem contact op met Jannie de Jong 0641782816 of dejong@agressietraining.nl – Uw partner in agressietraining en veiligheid.

Zorg ervoor dat uw team de juiste training krijgt om agressie te herkennen, zelfbeheersing te behouden en veilig te werken.

Voortdurende groei en ondersteuning na de training

Bij Agressietraining.nl geloven we in voortdurende groei en ondersteuning voor uw medewerkers, zelfs na de training. We streven ernaar om u de meest uitgebreide en waardevolle ervaring te bieden in het omgaan met agressie. Ontdek hoe we dit mogelijk maken:

Maandelijkse Webinars (Gratis): Na de training kunnen uw medewerkers maandelijks deelnemen aan onze gratis webinars om hun kennis up-to-date te houden. Deze live sessies bieden waardevolle inzichten en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts. Ontdek onze webinars.

Kennisbank: Onze uitgebreide kennisbank is een schatkamer vol informatie over agressieherkenning en -beheersing. Hier kunnen uw medewerkers basisinformatie nalezen om hun kennis te versterken en hun vaardigheden te verfijnen. Bezoek onze kennisbank.

Gratis eerste hoofdstuk van het werkboek Help ik word gemanipuleerd’: We delen waardevolle inzichten in het eerste deel van het werkboek Help ik word gemanipuleerd’, dat gratis te downloaden is van onze website. Dit is een uitstekende bron voor praktische tips en strategieën. Download het eBook.

Evaluatie voor Verbetering: We hechten veel waarde aan de voortgang van uw medewerkers. Daarom evalueren we onze training zowel schriftelijk als mondeling. De resultaten van deze evaluaties worden grondig besproken met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat we voortdurend onze programma’s verbeteren.

Bij Agressietraining.nl zijn we toegewijd aan het verstrekken van niet alleen een eenmalige training, maar een blijvende bron van ondersteuning en groei voor uw team. We blijven samen met u werken aan een veiligere en zelfverzekerde werkomgeving.

Neem vandaag nog contact  op met Jannie de Jong de Jong 0641782816 om te ontdekken hoe we uw medewerkers kunnen ondersteunen, niet alleen tijdens de training, maar gedurende hun hele professionele reis. Vraag nu hier de offerte aan:

 

Naar boven
Created by AMBISMART
X