x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Omgaan met online grensoverschrijdend gedrag

Deze training is bedoeld voor medewerkers die te maken hebben met online (mail en sociale media) grensoverschrijdend gedrag van klanten of collega’s. Wij helpen je om grensoverschrijdend gedrag via mail te herkennen aan te begrenzen. Daarnaast om je professioneel en persoonlijk veilig te bewegen op sociale mediaplatforms. 

Training omgaan met grensoverschrijdend gedrag online

 1. In company training:
  Doelgroep: medewerkers van één bedrijf
  Periode: 1 dagdeel
 2. Training via open inschrijving
  Doelgroep: iedereen
  Periode: 1 dagdeel
  Data: 20 maart 2024

Inhoud van de training

Versterk je online veiligheid en effectiviteit: training “Grensoverschrijdend gedrag online”

In de digitale wereld waarin we leven, is het essentieel om bewust en veilig om te gaan met online communicatie. Grensoverschrijdend gedrag kan zich niet alleen in persoonlijke ontmoetingen voordoen, maar ook online, met name per e-mail en op sociale mediaplatforms. Hoe kun je dit herkennen en effectief begrenzen?

Onze training “Grensoverschrijdend Gedrag Online” biedt je de vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om online veilig en doelgericht te communiceren zowel op je werk als prive. We behandelen diverse aspecten van online gedrag en effectieve communicatie. Hier is een overzicht van wat de training omvat:

Wat Kun Je Verwachten van de Training?

 • Definitie van grensoverschrijdend gedrag per mail: We definiëren wat grensoverschrijdend gedrag online betekent en hoe het zich kan manifesteren in verschillende online media zoals bijvoorbeeld e-mailcommunicatie.

 • Herkennen en begrenzen: Je leert hoe je grensoverschrijdend gedrag kunt herkennen en op een assertieve manier kunt begrenzen, zodat je je online veiligheid en comfort kunt waarborgen.

 • Veiligheid op sociale media: Door middel van een analyse van je online profiel en functie, ontdek je hoe je bewust kunt kiezen hoe je je online wilt profileren en welke stappen je kunt nemen om je online veiligheid te vergroten.

 • Online kracht voor jouw organisatie en functie: We bespreken de kracht van online media en hoe je deze effectief kunt benutten, zowel voor je organisatie als voor je persoonlijke functie.

 • Veilig gebruik van online tools: De training behandelt de belangrijkste sociale media-tools en hoe je deze veilig kunt instellen, zodat je kunt genieten van de voordelen van online platforms zonder onnodige risico’s.

Wat bereik je na de training?

Na het voltooien van de training ben je in staat om:

 • Grensoverschrijdend gedrag online, bijvoorbeeld in e-mails, te herkennen en begrenzen.

 • Veilig en zelfverzekerd te bewegen op sociale mediaplatforms.

 • Online doelgericht te handelen, zowel voor je werk als in je privéleven.

 • Belangrijke sociale media-tools veilig in te stellen en te gebruiken.

Waarom deze training?

Online communicatie is essentieel in onze moderne wereld, en het is van het grootste belang om deze effectief en veilig te beheren, zowel op je werk als prive. Onze training rust je uit met de kennis en vaardigheden om online grensoverschrijdend gedrag te herkennen en je online aanwezigheid te beheren op een manier die bijdraagt aan je succes en veiligheid als medewerker en prive.

Meer Informatie en Aanmelden

Wil je leren hoe je online veilig en effectief kunt communiceren op je werk en prive? Voor meer informatie over onze training “Grensoverschrijdend gedrag online” kun je contact opnemen met Jannie de Jong via het nummer 06 4178 2816l. Meld je vandaag nog aan en versterk je online vaardigheden en veiligheid. Voer de regie over je online communicatie! Of vraag hier nu vrijblijvend je offerte aan:

Naar boven
Created by AMBISMART
X