x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Ons team

Ons bureau werkt volgens een projectstructuur

met een vaste groep onderaannemers, waaronder: trainers, trainingsacteurs, adviseurs en coaches.

Dit team wordt ondersteund door twee kantoormedewerkers.

Agressietraining Jannie-de-Jong

Jannie de Jong​

Directeur, trainer, coach en adviseur
Jannie de Jong, eigenaar van agressietraining.nl, heeft 27 jaar ervaring in het ondersteunen van medewerkers bij grensoverschrijdend gedrag. Met diepgaande kennis over manipulatief gedrag deelt ze in haar bestseller "Help ik word gemanipuleerd" praktische tips. Haar missie is organisaties weer in balans te brengen en medewerkers weerbaar te maken. Jannie's toewijding aan veilige werkomgevingen maakt haar een waardevolle partner voor elk bedrijf. Met haar expertise staat ze klaar om teams en medewerkers te begeleiden naar professionele weerbaarheid
Agressietraining Shey-Aamer

Shey Aamer

Expert in straatgedrag en ervaren agressietrainer
Als expert in straatgedrag en ervaren agressietrainer, brengt Shey Aamer een uniek perspectief naar uw organisatie. Zijn diepgaande kennis van cultuur en agressie, gecombineerd met zijn ervaring in Egypte, maakt hem een waardevolle aanwinst voor trainingen die zich richten op specifieke behoeften binnen uw team.
Agressietraining

Remco de Vries

Trainer, acteur en coach
Als een waar multi-talent brengt Remco de Vries niet alleen entertainment, maar ook diepgaand inzicht in grensoverschrijdend gedrag naar uw organisatie. Zijn expertise als examinator voor ISO-gecertificeerde opleidingen versterkt zijn vermogen om een team te begeleiden naar effectieve oplossingen en verbeteringen.
Agressietraining Mieke-Hahndiek

Mieke Hahndiek

Agressietrainer en acteur
Met meer dan 10 jaar ervaring als empathische agressietrainer en acteur, brengt Mieke Hahndiek een onschatbare expertise naar uw organisatie. Haar passie ligt bij sociale sectoren zoals de zorg en hospitality, waar zij haar vaardigheden naadloos combineert om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren.
Agressietraining

Koen van Weerden

Trainer, acteur en coach
Met meer dan 20 jaar ervaring als agressietrainer en getalenteerd acteur, brengt Koen van Weerden een unieke expertise naar uw team in Noord-Nederland. Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige agressietrainingen en zijn vermogen om te acteren maken hem een waardevolle aanwinst voor uw organisatie.
Agressietraining

Yarick de Bree

Trainer, acteur en coach
Yarick de Bree is dé ervaren en veelzijdige agressietrainer die uw team nodig heeft. Met zijn achtergrond in beveiliging en een diepgaand begrip van hospitality, helpt hij deelnemers om een balans te vinden tussen klantgerichtheid en grenzen. Yarick excelleert in het omgaan met escalerende situaties en zijn sociale talenten stellen hem in staat om een veilige en productieve leeromgeving te creëren.
Agressietraining

Cassandra Labasti-Schmidt

ISO gecertificeerd trainer
Cassandra is een ervaren agressietrainer met een bewezen staat van dienst in het werken met complexe psychische problematiek, met jarenlange ervaring in de psychiatrie. Haar expertise strekt zich uit over de Caribische eilanden, waar ze effectieve agressietrainingen verzorgt.
Agressietraining

Angela van Zwienen

Financiële administratie
Met meer dan 12,5 jaar ervaring als financieel expert bij Agressietraining.nl is Angela van Zwienen een onmisbare kracht binnen het team. Haar diepgaande expertise en toewijding dragen bij aan het succes en de groei van onze organisatie
Agressietraining

Gerine Vianen

Virtual Assistant
Als officemanager van Agressietraining.nl is Gerine Vianen de drijvende kracht achter het soepel verlopen van al onze activiteiten. Met een onuitputtelijke drive regelt en plant ze nauwgezet alle trainingen en onderhoudt ze het klantcontact, waardoor onze dienstverlening altijd van het hoogste niveau is
Agressietraining Karim-Mohamed

Karim Mohamed

Agressietrainer en acteur
Ontdek hoe Karim Mohamed, een ervaren agressietrainer en veelzijdig acteur, op een positieve en inclusieve manier deelnemers leert om veilig om te gaan met agressief gedrag. Met zijn rijke multi-culturele achtergrond weet hij perfect aan te sluiten bij diverse groepen, waardoor zijn trainingen effectief en verrijkend zijn voor iedereen.
Agressietraining - Dagmar-van-Deurzen

Dagmar van Deurzen

Coach grensoverschrijdend gedrag
Met een schat aan ervaring als directeur, leidinggevende en adviseur in verschillende gemeenten, brengt Dagmar van Deurzen waardevol inzichten in het omgaan met grensoverschrijdend gedrag naar uw organisatie. Haar coaching en advies dragen bij aan effectieve trajecten die uw team helpen om te leren in uitdagende situaties.
Agressietraining Chike-Forster

Chike Forster

Expert fysieke weerbaarheid
Als Chike Forster voor de groep staat, schijnt de zon. Zijn relaxte uitstraling en expertise in fysieke weerbaarheid zorgen ervoor dat deelnemers zich direct op hun gemak voelen. Met een achtergrond in de zorg, begeleidt Chike uw team naar veiliger werken met een ongeëvenaarde positieve energie.
Agressietraining Nina-Stemerdink

Nina Stemerdink

Agressietrainer
Nina Stemerdink is niet alleen een uitmuntende agressietrainer, maar ook een meester in talen. Met haar vloeiende schakeling tussen Engels, Frans en Spaans, zorgt zij voor een naadloze communicatie met diverse groepen. Haar grondige voorbereiding garandeert dat elke training aansluit bij de specifieke behoeften van uw team, waardoor zij effectief leren omgaan met grensoverschrijdend gedrag.
Agressietraining Vincent-Kneuver

Vincent Kneuver

Agressietrainer en acteur
Vincent Kneuver is niet alleen een talentvol acteur, maar ook een flexibele en warme agressietrainer waarop uw team kan vertrouwen. Met zijn jarenlange ervaring met name in de zorg en psychiatrie weet hij elke trainingssessie tot leven te brengen, waardoor deelnemers zich gemotiveerd voelen om te leren en te groeien.
Agressietraining Martine-Hogerwerf

Martine Hogerwerf

Agressietrainer
Martine Hogerwerf, met haar achtergrond in het onderwijs, biedt zij uw organisatie een specifieke focus op de unieke uitdagingen binnen het onderwijslandschap. Haar onderzoekende stijl en veelzijdigheid maken haar een waardevolle agressietrainer die naadloos aansluit bij uw behoeften.
Agressietraining Zozo-Elakabawy

Zozo Elakabawy

Agressietrainer
Zozo Elakabawy is niet alleen een agressietrainer, maar ook een onderwijskundige die haar expertise combineert met haar werk aan de Haagse Hogeschool. Haar vermogen om complexe concepten te vertalen naar praktische trainingen omgaan met agressie maakt haar een onmisbare bron van kennis en ondersteuning voor uw team
Agressietraining Jeff-Kopetszky

Jeff Kopetszky

Agressietrainer en agressiecoördinator
Jeff Kopetszky is een ervaren agressietrainer en agressiecoördinator bij een grote gemeente, met een achtergrond in de Reclassering. Zijn empathische stijl boeit en bindt elke deelnemer, waardoor trainingssessies inspirerende ervaringen worden. Hij begrijpt de complexiteit van agressie en ontwikkelt effectieve strategieën voor een veilige werkomgeving. Met Jeff als partner kunt u rekenen op motiverende en relevante trainingen omgaan met agressief gedrag.
Naar boven
Created by AMBISMART
X