Webinar Anti diefstal training

maandag 17 mei 2021 om 20.00 uur

 

 

Gratis deelname

Praktische tips

LIVE vraag en antwoord

webinar
Mijn naam is Jannie de Jong, eigenaar van Agressietraining.nl sinds 25 jaar. Een webinar is een live interactieve training die je volgt vanaf je eigen computer. Je leert hoe je als medewerker jezelf tegen agressie van klanten kunt beschermen en hoe je mentaal weerbaarder kunt worden (denk aan het herkennen van agressie en technieken om agressie reducerend te kunnen optreden). Op maandag 17 mei geef ik vanaf 20.00 uur een gratis LIVE online training waarin we het gaan hebben over anti diefstal training.

Een interessant webinar gemist? Je kan onze webinars achteraf bekijken via deze afspeellijst

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Klantvriendelijkheid als diefstal ontmoedigingsbeleid. Door klanten welkom te heten voelen klanten zich gezien en herkend. Dit ontmoedigt om iets weg te nemen.
  • Soorten winkeldieven: Er zijn verschillende motivaties en behoeftes om spullen zonder te betalen mee te nemen. Wat zijn de drijfveren van mensen hierin? 
  • Zelfcontrole: Hoe blijf je rustig als medewerker als je vermoedt of ontdekt dat een klant mogelijk een dief wordt? Wij leren je om je primaire reactie te controleren door middel van ademhalen, spierontspanning en gedachten sturen, waardoor je zo snel mogelijk weer rustig wordt.
  • Corrigerend optreden: Door klanten aan te spreken die iets hebben ontvreemd voordat zij bij de kassa zijn, hebben deze klanten de gelegenheid om te spullen terug te leggen.
  • Aanhouden van de winkeldief: Diefstal wordt nooit getolereerd. Je leert hoe je de beveiliger kan inroepen en de klant kan aanhouden bij winkeldiefstal. 
  • Is je collega de dief? Helaas komt dit ook voor. Wat kan je doen als je merkt dat je collega niet betaalt voor spullen?
  • Omgaan met overval: Je leert hoe je, door te geven wat de overvaller vraagt, zelf weg kan komen en kan overleven. Tegelijkertijd observeer je scherp zodat je een signalement kan doorgeven aan de politie.
  •  

LIVE vraag & antwoord

In dit interactieve webinar kun je al je vragen stellen via de chatbox. Deze zullen wij ook meteen voor je beantwoorden.

Schrijf je direct in voor deze online training