x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag tussen medewerkers

Maandag 17 juni 2024, om 20.00 uur 

 

Agressietraining.nl

Gratis deelname

Praktische tips

LIVE vraag en antwoord

webinar
Mijn naam is Jannie de Jong, eigenaar van Agressietraining.nl sinds 27 jaar. Een webinar is een live interactieve training die je volgt vanaf je eigen computer. 

Een interessant webinar gemist? Je kan onze webinars achteraf bekijken via deze afspeellijst

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag tussen medewerkers

  1. Herkennen van subtiele signalen: Leer hoe je de minder voor de hand liggende tekenen van grensoverschrijdend gedrag kunt identificeren, zodat je vroegtijdig kunt ingrijpen.

  2. Gedragsdynamieken begrijpen: Begrijp hoe bepaald gedrag in de loop der tijd kan escaleren en wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn.

  3. Impact op werkklimaat: Ontdek de invloed van grensoverschrijdend gedrag op het algehele werkklimaat en de werktevredenheid van medewerkers.

  4. Rol van management: Analyseer hoe het management bijdraagt aan het handhaven van normen en hoe het negeren van gedrag kan leiden tot een onveilige werkomgeving.

  5. Culturele en genderdynamieken: Verken hoe een disbalans in genderverhoudingen en onbewuste mannelijke normen grensoverschrijdend gedrag kunnen beïnvloeden.

  6. Communicatiestrategieën: Leer effectieve communicatievaardigheden om grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken zonder escalatie.

  7. Ondersteuning voor slachtoffers: Begrijp welke stappen je kunt ondernemen om slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag te ondersteunen en te beschermen.

  8. Gedragsregels en beleid: Bespreek het belang van duidelijke gedragsregels en beleid binnen de organisatie en hoe deze effectief kunnen worden geïmplementeerd.

  9. Training en bewustwording: Ontdek hoe regelmatige training en bewustwordingscampagnes kunnen helpen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.

  10. Praktische casestudies: Analyseer praktijkvoorbeelden en casestudies om te leren van situaties in andere organisaties en effectieve oplossingen te ontdekken.

Meld je hierboven aan voor ons webinar en leer hoe je een veiliger, respectvoller en productiever werkklimaat kunt creëren.

Samen zetten we de eerste stap naar een inclusieve en veilige werkomgeving!

#GrensoverschrijdendGedrag #Webinar #VeiligeWerkomgeving #OrganisatieCultuur #Leiderschap

 
 
Meld je hieronder aan voor het webinar

Naar boven
Created by AMBISMART
X