x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Wil jij agressietrainer worden?


Maandag 22 januari 2023, om 20.00 uur 

 

Agressietraining.nl

Gratis deelname

Praktische tips

LIVE vraag en antwoord

webinar
Mijn naam is Jannie de Jong, eigenaar van Agressietraining.nl sinds 25 jaar. Een webinar is een live interactieve training die je volgt vanaf je eigen computer. 

Een interessant webinar gemist? Je kan onze webinars achteraf bekijken via deze afspeellijst

Wil jij agressietrainer worden?: Schrijf je In voor ons interactieve webinar

Denk je er al langer over hoe het zou zijn om agressietrainingen te geven? Ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? In dit webinar neem ik je mee om meer te weten over de inhoud van het trainerschap, speciaal gericht over het omgaan met agressief gedrag..

Wat mag je verwachten van ons webinar?

  • Zelfkennis: Als agressietrainer vinden wij het belangrijk dat je weet hoe je zelf omgaat met agressie,

  • De technieken: Ontdek hoe agressie en emotie werkt, Hoe manipualtieve agressie de meest onderschatte vorm van agressie is, die het meest voorkomt. Hoe grove agressie eruit ziet,

  • Wat het betekent om als trainer coachend te werken: Begrijp hoe je met een deelnemer met dit zeer persoonlijke thema veilig kunt werken. 

  • De waarde van het werken met een acteur: Leer samen te werken met een acteur tijdens het geven van een agressietraining.

  • ISO certificering 17024: Waarom een internationaal erkend certificaat waardevol is.

Waarom kiezen voor dit webinar?

Dit webinar wordt geleid door Jannie de Jong, een vooraanstaande expert met een kwart eeuw ervaring in het begeleiden van organisaties bij grensoverschrijdend gedrag. Ze hanteert een systeemvisie en helpt organisaties weer in balans te komen en een psychologisch veilige werkplek te creëren.

Interactieve deelname en dialoog

Tijdens ons live webinar moedigen we je aan om actief deel te nemen via de chatbox. Stel vragen, deel jouw ervaringen en ontvang direct antwoord van onze expert. 

Mis dit waardevolle webinar niet en schrijf je nu in. Wij helpen je om een hele goede agressietrainer te worden.

Meld je nu aan

Wil je weten hoe je top agressietrainer kunt worden? Meld je dan nu aan voor ons interactieve webinar en ontdek hoe je agressietrainer kunt worden. Schrijf je in en maak het verschil als agressietrainer.

 
Meld je hieronder aan voor het webinar

Naar boven
Created by AMBISMART
X