Waarom ISO certificering 17024?

iso-opfristraining

De opleiding tot agressietrainer is voor de 9e maal gestart in maart 2013.

We gunnen elke afgestudeerde trainer een erkend certificaat. Dat staat goed op je CV en dat geeft vertrouwen bij klanten. Elk jaar was er weer een dilemma, certificeren ja, maar met welk certificaat.

Na gesprekken met klanten, collega’s en ministerie hebben wij gekozen voor ISO 17024.

Waarom deze vorm van certificering:

ISO is bekend bij iedereen, Het is Europees erkend. Er zijn voor deelnemers geen torenhoge examenkosten aan verbonden. Jaarlijks scholen blijft nodig om de kwaliteit van de agressietrainer te borgen, maar geen verplichte congressen waar men alleen heen gaat om PE punten te scoren. Kortom een inhoudelijk goede internationaal erkende certificering zonder onnodige ballast.

Het belangrijkste voordeel van ISO 17024 voor de klant

Indien een agressietrainer geslaagd is voor het pittige theorie en praktijkexamen van onze agressietrainersopleiding dan gaat hij agressietrainingen geven aan klanten. Deze klanten kunnen kiezen of zij aan het einde van de agressietraining naast de gebruikelijke evaluatie ook voor hun medewerkers een ISO 17024 certificaat willen. Daarmee geeft de organisatie een signaal af: medewerkers zijn bevoegd om agressie-reducerend op te treden. Denk aan de vergelijking met BHV en EHBO. Certificering is nog niet verplicht volgens de arbeidsinspectie, maar agressietrainingen wel. Wij zijn er van overtuigd dat een ISO certificaat voor medewerkers nu en in de toekomst een bijdrage gaat leveren aan de kwaliteit van agressiehantering in organisaties.

Welke keuze u ook maakt als klant: de agressietrainers van De Jong Training en Advies zijn vanaf mei 2013  naast inhoudelijk deskundig ook ISO gecertificeerd 17024

Jannie de Jong

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.