Vakantie aanbieding: boek Help, ik word gemanipuleerd

Foto Jannie met boek

Is subtiel (seksueel) grensoverschrijdend gedrag nog actueel?

Afgelopen jaar stond in het teken van Me Too, het startte met de media waarin duidelijk werd hoe vrouwen in een afhankelijke positie te maken hebben met seksueel grensoverschrijdend gedrag van mannen in machtsposities. Eindelijk durfden zij het aan om naar buiten te komen met hun ervaringen. De meest recente ervaring is van Vera Pauw, de topvoetbalvrouw. Hoe ernstig is dit en waarom is het zo moeilijk om hiermee naar buiten te komen?

Seksueel of een andere vorm van grensoverschrijdend gedrag start vaak heel subtiel, in het begin lijkt het onschuldig, dat maakt het onder andere zo moeilijk om grenzen te stellen. Je accepteert het en zo lijkt het of je medeplichtig bent. Daarom herkent de veroorzaker vaak ook niet dat de ander het niet wilde. Sommige veroorzakers zijn zo bewust slim en manipulatief dat het bijna onmogelijk is voor de ander om te weigeren, zeker als de ander in een afhankelijke positie zit.

In mijn boek geef ik je tips hoe je subtiel (seksueel) grensoverschrijdend gedrag kunt herkennen. Daarnaast geef ik je handvatten hoe je dit manipulatieve gedrag kunt benoemen en begrenzen.

Wie is deze manipulator? Waarom doet hij/zij dit? Ben jij zelf ook in staat om grensoverschrijdend gedrag te vertonen? Antwoorden op deze vragen vind je in het boek.


Lees mijn boek tijdens je vakantie zodat je je bewuster bent wat grensoverschrijdend gedrag is en hoe je je daar tegen kunt wapenen.
Je betaalt nu 15,00 Euro (i.p.v. 20,00 Euro). Je kunt het boek bestellen door een mailtje te sturen naar: gerine@agressietraining.nl


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.