Trainingen in het najaar

Training

Wil je in het najaar een training plannen?

Wil je life trainingen organiseren?  Gelukkig kan het weer. Denk ook eens aan de mogelijkheid om de life training te combineren met e-learning of een webinar. Hieronder vind je de mogelijkheden:

Start met een van de volgende e-learningmodules:

  1. Omgaan met verbale agressie (inclusief theorie-examen)
  2. Omgaan met escalerende incidenten (inclusief theorie-examen)
  3. Geweldloos fysiek weerbaar (tenminste 2x 1 uur zelfwerktijd).
  4. Skip die manipulerende of ondermijnende opmerkingen/gedrag in je werkomgeving en benut je skills voor 100% resultaat (Per 1 november 2021)

a. Life

Een dag of dagdeel oefenen onder begeleiding van trainer en acteur, online of life. Gedurende deze bijeenkomst brengen maximaal 8 deelnemers cases in en oefenen met acteur in life in een ruimte. Deze dynamische bijeenkomsten zijn geheel gericht op het verkrijgen van de vaardigheden die nodig zijn om met grensoverschrijdend gedrag om te gaan.

b. Afsluitend webinar

(1 uur online aanwezigheid) onbeperkt aantal deelnemers waarin de toepassing van de geleerde technieken wordt besproken en kennis wordt overgedragen over opvang en nazorg en het agressieprotocol.

Bovenstaande elementen zijn naar behoefte te combineren.

De klassieke training Omgaan met agressie
De hoogwaardige eendaagse (ISO gecertificeerde) life trainingen Omgaan met agressief gedrag van klanten waarin 80% geoefend wordt met trainer en acteur.

Daarnaast blijven de trainingen Omgaan met escalerende agressie, Omgaan met fysieke aanvallen, Omgaan met agressie en verschillende culturen actueel. Evenals de AIT trainingen en de opleiding tot agressietrainer. De trainingen Opvang en nazorg worden zeker in deze hectische tijd ook veel gegeven.

Weet je dat we graag de agressieprotocollen op maat maken voor organisaties?

Heb je vragen? Mail mij: dejong@agressietraining.nl of bel 06 – 41782816.

Hartelijke groet,
Jannie de Jong

20 september 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.