x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Opfris- en examentraining Agressietrainer

Ben jij al opgeleid tot agressietrainer, maar beschik je nog niet over het ISO 17024 certificaat? Met onze opfris- en examentraining kun je het ISO keurmerk binnen één dag behalen.

Opleidingsvorm

Praktijk (oefenen met trainer en acteur) en theorie (e-learning):

 • Doelgroep: agressietrainers zonder ISO 17024 certificaat + agressietrainers die toe zijn aan het behouden van hun ISO 17024 certificaat.
 • Periode: 1 uur e-learning + 1 dag examen
 • Datum: nog in te plannen in juni 2024
Waarom ISO 17024?

We gunnen elke afgestudeerde agressietrainer een erkend certificaat. Na lang wikken en wegen is onze keuze gevallen voor de ISO 17024 certificering. Dit heeft twee redenen: (1) ISO is bekend bij iedereen, het is een Europees erkend kwaliteitskeurmerk, en (2) er zijn voor onze cursisten geen hoge kosten aan de certificering verbonden. Tweejaarlijks scholen blijft nodig om de kwaliteit van een agressietrainer te waarborgen. Maar de verplichte congressen waarmee PE punten gescoord kunnen worden, zijn in principe niet nodig. Het ISO certificaat biedt een inhoudelijk goede en internationaal erkende certificering zonder onnodige ballast.

De ISO 17024 certificering heeft voor u nog een aantal voordelen:

 • Bij het uitschrijven van een aanbesteding kan een organisatie vereisen dat u als inschrijvende partij ISO gecertificeerd bent.
 • Als ISO gecertificeerde agressietrainer kunt u ook uw eigen cursisten met een korte ISO toets laten certificeren. Dat kan interessant zijn voor uw klanten.
 • Veel organisaties werken al met een ISO certificering, denk aan BHV en EHBO. Het ISO keurmerk wordt daarom door velen herkend als symbool voor kwaliteit, wat gunstig is voor het vertrouwen in u als agressietrainer.
 • In deze tijd, waarin trainingen in een sterk concurrerende markt worden aangeboden, onderscheidt u zich met het ISO kwaliteitskeurmerk van uw collega bureaus.
 • Een ervaren agressietrainer zoals u kan het ISO 17024 keurmerk in één dag behalen.
Wilt u ook ISO gecertificeerd agressietrainer worden?

Om als ervaren agressietrainer een ISO-certificering te behalen, legt u een theorie- en een praktijkexamen af. Het theorie-examen wordt aangeboden in een e-learning module en kunt u zelfstandig thuis maken. Het praktijkexamen wordt afgenomen in aanwezigheid van een acteur en een examinator en zal gedurende één dag plaatsvinden. In de 1-daagse examentraining kunt u als agressietrainer uw ISO certificering behalen. Naast het formele toetsen biedt deze dag u ook een interessante inhoudelijke opfristraining. In de training geeft u een deel theorie en een deel praktijk, samen met andere cursisten. Het door u afgelegde examen wordt door een examinator beoordeeld. Aan het einde van de dag hoort u of u het examen gehaald heeft. Bij slagen ontvangt u de ISO 17024 erkenning als agressietrainer.

Praktische zaken
 • Het ISO certificaat is 2 jaar geldig.
 • De eerst volgende examendatum is: vrijdag in juni 2024, (dit maken we nog bekend) 
 • Het praktijkexamen is van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Wij bieden u het totale pakket aan voor € 775 (incl. 21% BTW). Dit is inclusief de e-learning module met theorie-examen, het praktijk-examen, en de ISO-certificering.

Aanmelden kan via dejong@agressietraining.nl.

Naar boven
Created by AMBISMART
X