Online trainingen

Onlinetrainingen

We kijken uit naar dit jaar
We gaan er vanuit dat Covid ons nog even blijft bezoeken. In 2021 startten we daarom al met een mooi pakket online trainingen. Dit zullen we ook nog blijven aanbieden in 2022.

Nieuwe mogelijkheden

We hebben ervaren dat kennis online prima over te brengen is. In de loop van de jaren ontwikkelden we mooie en inhoudelijk sterke e-learningmodules. Daarnaast hebben we inmiddels 8 jaar ervaring met de dynamische inhoudelijke webinars. Deze kunnen geheel op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Zelfs praktijktrainingen leerden we online vormgeven met groepen van 6 deelnemers. Hier werken we met cases van de deelnemer en oefenen we met de acteur onder begeleiding van de trainer. Net zoals we live bij de elkaar zitten, maar dan met een kleine groep. Hier krijgen we heel positieve evaluaties over.
Opmerkingen zoals: “Ik had niet gedacht dat ik zo goed zou kunnen oefenen” of “Het voordeel voor mij is dat ik minder angstig ben en minder blokkeer met het oefenen met de acteur dan live”.

Wil u de medewerkers in 2022 een online training Omgaan met agressie laten volgen? Hieronder vindt u een voorbeeld van de mogelijkheden:

a. Start met een van de volgende e-learningmodules:

1. Omgaan met verbale agressie (inclusief theorie-examen)
2. Omgaan met escalerende incidenten (inclusief theorie-examen)
3. Geweldloos fysiek weerbaar (tenminste 2x 1 uur zelfwerktijd).

b. Online praktijktraining:

Oefenen onder begeleiding van trainer en acteur, online of live. Gedurende 3 uur brengen maximaal 6 deelnemers cases in en oefenen met acteur in een Zoom meeting of live in een ruimte. Deze dynamische bijeenkomsten zijn geheel gericht op het verkrijgen van de vaardigheden die nodig zijn om met grensoverschrijdend gedrag om te gaan.

c. Afsluitend webinar

1 uur online aanwezigheid, onbeperkt aantal deelnemers met wie de toepassing van de geleerde technieken wordt besproken en kennis wordt overgedragen over opvang en nazorg en het agressieprotocol.


Resultaat: vaardige deelnemers die agressief gedrag herkennen en kunnen begrenzen, waarbij kennis wordt geleerd en vaardigheden interactief worden getraind.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Jannie de Jong via telefoonnummer
06 – 4178 2816 of mail naar 
dejong@agressietraining.nl.

 

1 gedachte over “Online trainingen”

 1. Goedemorgen

  Wij hebben 14 februari een training bij ons op de locatie.
  Als ik deze mogelijkheden zie denk ik dat het ook mogelijkheden zie. Vooral het oefenen in kleine groepjes spreekt me aan omdat we met de groep toch met 15 man kunnen zijn.
  Nu weet ik nog niet eens op 14 februari door kan gaan, maar kunnen jullie me er wat meer van vertellen?

  Yfke de Haas
  Panta Rhei Zorg BV
  0641717186

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.