x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Online coaching

Hoe ga je om met ongewenste emoties

Heb jij weleens last van ongewenste emoties? Vind je jezelf te vaak in situaties waarin je uitbarst tegen je dierbaren, zonder echt te begrijpen waarom? Het is tijd om de controle terug te nemen en te ontdekken hoe je deze emoties kunt beheersen. Onze coaching biedt een diepgaande verkenning van de fysieke processen achter woede en geeft je praktische oefeningen om hier grip op te krijgen.

Wat kun je verwachten van ons coachingprogramma?

1. Begrijp de fysieke processen van woede: Onze deskundige begeleiding helpt je inzicht te krijgen in de fysiologische aspecten van woede. Je zult ontdekken wat er in je lichaam gebeurt wanneer emoties de overhand nemen, en belangrijker nog, hoe je deze processen kunt beïnvloeden.

2. Leer Je mind begrijpen: Soms lijkt het alsof je eigen geest tegen je werkt. We zullen je laten zien hoe gedachten en overtuigingen je emoties kunnen sturen, en hoe je deze kunt herkennen en veranderen om rust en balans te vinden.

3. Praktische oefeningen: Onze coaching voorziet je van concrete oefeningen die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Dit stelt je in staat om de beheersing over je emoties te vergroten en situaties op een kalme en beheerste manier aan te pakken.

4. Video’s, theorie en opdrachten: We bieden een gevarieerde leerervaring met video’s, theoretische inzichten en opdrachten die je in je eigen tempo kunt voltooien. Dit zorgt voor een diepgaand begrip en praktische toepassing.

5. Live online sessies: Tijdens live online sessies krijg je de kans om vragen te stellen, ervaringen te delen en extra begeleiding te ontvangen van onze experts.

Klaar om je emoties onder controle te krijgen en je relaties te verbeteren? Schrijf je nu in voor onze coaching en ontdek hoe je jouw emoties in je voordeel kunt laten werken. Neem de eerste stap naar een leven met meer begrip, harmonie en emotionele beheersing.

Neem nu contact op met Jannie de Jong voor een kennismakingsgesprek: 0641782816

 

Naar boven
Created by AMBISMART
X