Maatwerk webinars voor organisaties

  • Waarom een maatwerk boeken? Een maatwerk webinar wordt vaak geboekt naar aanleiding van een gebeurtenis. Dit kan een escalerend incident zijn of een vraag van een team of een afdeling.
  • Voor wie is een maatwerk webinar bedoeld? Elke organisatie kan een maatwerk webinar boeken voor een team of groep medewerkers die een vraag hebben rondom grensoverschrijdend gedrag van klanten, agressiepreventie,  teamsamenwerking vanuit een visie en lijn naar klanten, een case waarbij spoedig handelen noodzakelijk is, een korte kennisoverdracht als er geen tijd is voor een live training, kennisoverdracht als voorbereiding op een live training met acteur, of als er onvoldoende ruimte in het gebouw is om met een normale groep te trainen nu u rekening moet houden met de anderhalve meter maatregel van de overheid in verband met het Covid-19: door met een grotere groep een maatwerk webinar te volgen en vervolgens in kleine groepen te oefenen met de acteur bespaart u als organisatie kosten.
  • Hoe werkt het? Samen met u bereiden wij de inhoud van het webinar voor zodat alle vragen en cases worden behandeld.
  • Praktisch, u vraagt het webinar aan bij: dejong@agressietraining.nl. Er wordt een afspraak gemaakt over het tijdstip van het webinar. U ontvangt een link die u kunt delen met uw medewerkers.  
  • Het webinar wordt opgenomen zodat medewerkers die niet aanwezig waren het achteraf kunnen volgen.

De kosten voor dit maatwerk webinar zijn € 500,00 exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk webinar voor uw organisatie? Vraag uw webinar aan via dejong@agressietraining.nl