Hoera de agressietrainers zijn ISO gecertificeerd afgestudeerd

certificering_19_mei_2013

De Jong Training en Advies bestaat sinds 1996 jaar als expertise bureau voor agressie en geweldhantering. Op 19 mei 2013 studeerden onze agressietrainers af met een ISO 17024 certificaat.

iso certificering nen 17024

Waarom certificering?

De Jong Training en Advies bestaat 18 jaar als expertise bureau voor agressie en geweldhantering. Wij leveren in Nederland en wereldwijd met ons kern team hoogstaande agressietrainingen. Sinds 9 jaar leiden we elk jaar een groep agressietrainers op. Wij investeren ontzettend veel in kwaliteit. We laten de studenten stage lopen bij onze trainingen, geven supervisie en besteden veel zorg aan de inhoud van de trainersopleiding. Dit jaar gaan we voor het eerst kennis delen door middel van gratis e-books, webinars en workshops. Tegelijkertijd hebben we behoefte om de kwaliteit van de agressietrainers te laten toetsen door een onafhankelijke organisatie. Getoetste kwaliteit kun je laten zien door een certificaat, dat is na lang wikken en wegen ISO 17024  geworden. In een kort tijdsbestek hebben we het certificerings proces samen met NIKTA het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg Training en Advies gerealiseerd. Zodat niet alleen wij, maar ook onze klanten weten dat wij kwaliteit leveren.

Voordelen voor gecertificeerde agressietrainers

We gunnen elke afgestudeerde trainer een erkend certificaat. Dat staat goed op je CV en dat geeft vertrouwen bij klanten. ISO is bekend bij iedereen, Het is Europees erkend. Er zijn voor deelnemers geen hoge examenkosten aan verbonden. Twee jaarlijks scholen blijft nodig om de kwaliteit van de agressietrainer te borgen, maar geen verplichte congressen waar men alleen heen gaat om PE punten te scoren. Kortom een inhoudelijk goede internationaal erkende certificering zonder onnodige ballast

iso_17024_certificaat

 

Het belangrijkste voordeel van ISO 17024 voor de klant

Indien een organisatie een aanbesteding uit schrijft kan deze het ISO 17024 kwaliteit certificaat eisen bij de inschrijvende partij. Klanten die een agressietrainingen laten geven door een ISO gecertificeerde agressietr
ainer kan ook zijn deelnemers met een korte toets ISO laten certificeren. Daarmee geeft de organisatie een signaal af: medewerkers zijn bevoegd om agressie-reducerend op te treden. Denk aan de vergelijking met BHV en EHBO. Wij zijn er van overtuigd dat een ISO certificaat voor medewerkers nu en in de toekomst een bijdrage gaat leveren aan de kwaliteit van agressiehantering in organisaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.