Een dag uit het leven van …………….. Jannie de Jong, directeur van Agressietraining.nl

Foto Jannie

Ik begin de dag met 30 minuten krachttraining voor een fit lichaam én een gezonde geest.
Na het sporten begin ik fris de dag, met het maken van een offerte voor trainingen Omgaan met agressie voor een grote commerciële organisatie.

De offerte is klaar, op naar het telefonische interview met Fontys mediaplatform voor en door studenten over “de klap” van Will Smith. Daar is toch veel om te doen geweest. Had hij die klap nu wel of niet moeten uitdelen? Ik heb er wel een mening over. Luister hier het audiofragment terug.

Na het interview stap ik in mijn auto op weg naar een gemeente waar we met 3 trainers van Agressietraining.nl pilot workshops gaan geven over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.
Een heel actueel onderwerp dat nu veel speelt binnen organisaties. Het balletje is gaan rollen bij The Voice, daar ging de beerput open. We worden regelmatig benaderd om deze workshops te geven binnen organisaties.
Na de geslaagde pilot ga ik verder met mijn werk. Ik ben gevraagd mee te denken over een beslisboom bij escalerende incidenten voor een project van een verpleegkundige in de zorg. Heel fijn om gevraagd te worden voor zulke projecten. Ik denk vanuit mijn expertise graag mee.

Na het meedenken schakel ik over naar een telefonisch gesprek met een aankomende agressietrainer die de opleiding tot Agressietrainer wil gaan volgen. In juni starten we weer met de opleiding. Altijd heel leuk en leerzaam om enthousiaste deelnemers op te leiden tot agressietrainer.

Daarna heb ik overleg met mijn VA Gerine. We bespreken de lopende zaken door en wat nog op de planning staat.

Ik werp nog een blik op de planning in de trainingsagenda en voer nog wat regelzaken uit. Om 17.00 uur neem ik een glas wijn en relax in mijn (grote) tuin en beantwoord nog wat appjes en zakelijke mails.
Vaak start ik om 20.00 uur met de voorbereiding voor de volgende dag. Dit voelt absoluut niet als een verplichting maar geeft me rust en is voor mij een goede afsluiter van de dag. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.