Corona proof live trainingen

corona

Op dit moment geven wij de trainingen omgaan met agressie online. Het is fantastisch dat dit mogelijk is met de hedendaagse middelen. Toch willen we daarnaast weer graag op een veilige manier live trainingen aan onze klanten aanbieden. Live trainingen bieden het voordeel dat er makkelijk technieken geoefend kunnen worden met de acteur. Theorie kunnen we prima interactief online blijven overdragen via de webinars, online videotrainingen en e-learning. Met de volgende voorwaarden bieden wij veilige trainingen aan na de lockdown periode.

Voor de training start heeft de trainer alle vlakken/deurknoppen/stoelen gedesinfecteerd in de ruimte waar maximaal 10 personen op 1,5 meter afstand kunnen zitten. Tijdens het oefenen plaatsen wij een perspex scherm tussen cursist en acteur. Uiteraard blijft de trainer op anderhalve meter afstand. Iedere deelnemer oefent vanaf zijn eigen stoel. Wij voorzien iedereen van desinfecterende doekjes. De trainer en acteur hoesten niet en zijn gezond. Indien een deelnemer niet gezond is verzoeken wij om niet te komen. Iedereen drinkt/eet uit wegwerpbekers (en/of een eigen bord/beker) en brengt deze persoonlijk naar de afvalbak. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid.

NB: Dit geldt voor al onze trainingen, uitgezonderd de trainingen fysieke weerbaarheid. Deze kunnen via e-learning worden gevolgd tot na de Corona-periode. We hopen u snel weer live te ontmoeten en samen te werken.

We leven met u mee. Heeft u nog vragen? Bel mij op 06 4178 2816, graag denk ik met u mee over oplossingen.
Namens het team van Agressietraining.nl,
Jannie de Jong.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.