x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Live coaching

Kies een coach in jouw regio voor een kennismakingsgesprek.

Directeur, trainer, coach en adviseur
Regio Midden Nederland

Als directeur, eigenaar van agressietraining.nl is mijn ervaring dat agressie een krachtige primaire drift is, die vernietigend kan werken voor jezelf en de ander. Daarom leer je tijdens de coaching constructief omgaan met je agressie. Dit geeft je meer mentale kracht en fysieke energie. 

Trainer, acteur en coach
Regio Groningen

Als coach leer ik je contact te maken met het fysieke en mentale proces van agressieopbouw. Daarnaast help ik je om woede op een gezonde manier voor je zelf en je omgeving te leren uiten.Trainer en coach
Regio Friesland

Als zeer ervaren positieve en opbouwende coach help ik je met veel geduld om te ontdekken waar voor jou de sleutel zit in het anders omgaan met ongewenste emoties. Dit geeft je vertrouwen, kennis en de vaardigheden om te bereiken wat je nodig hebt.

Trainer, acteur en coach
Regio Midden Nederland

“Als geen ander kan ik je helpen om contact te maken met de fysieke opbouw van agressie. Door middel van mentale en/of fysieke training leer je om te gaan met je eigen agressie en agressie van anderen.”

Enith Brugman

Trainer en coach
Regio Gelderland

“Door mijn ervaring als coach in een zakelijke omgeving weet ik hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met de ander. Samen ben je sterker. Verbinding geeft vertrouwen en richting en dat draagt bij aan groei.”

Weerbaarheidstrainer en coach
Regio Gelderland

“Als weerbaarheidscoach breng ik je in contact met je fysieke en mentale weerbaarheid. Door middel van praktische handvatten en oefeningen help ik jou om belastende gebeurtenissen te verwerken en om te gaan met onaangename situaties, zodat jij weer in je kracht staat.”

Naar boven
Created by AMBISMART
X