x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Live coaching

“Ontdek hoe je effectiever met agressie en emoties kunt omgaan – kies jouw coach vandaag nog!”

Jannie de Jong

Directeur, trainer, coach en adviseur
Regio Midden Nederland

Ontketen jouw potentieel met de inzichten van agressietraining.nl! Als directeur en coach deel ik graag mijn expertise: agressie is een krachtige oerdrift, die destructief kan zijn als het ongecontroleerd blijft. Maar hier is het goede nieuws: in onze coaching laten we je ontdekken hoe je deze kracht op een constructieve manier kunt benutten. Leer hoe agressie een instrument wordt, in plaats van een obstakel, en optimaliseer jouw potentieel. Ontdek de transformerende kracht van agressiecontrole en boek een afspraak.

Trainer, acteur en coach
Regio Groningen

“Ontdek de Kracht van Emotie: Transformeer Agressie in Positieve Energie” Als jouw coach, begeleid ik je om een dieper begrip te krijgen van het fysieke en mentale proces achter de opbouw van agressie. Samen zullen we graven in de kern van deze intense emotie, zodat je niet langer overweldigd wordt door woede, maar deze kracht op een gezonde manier voor je kunt laten werken.

Trainer en coach
Regio Friesland

“Ontdek de Sleutel tot Emotionele Verandering: Vertrouw op jezelf en Bereik je Doelen” Als een uiterst ervaren coach met een positieve en opbouwende benadering, ben ik hier om je met geduld te begeleiden bij het ontrafelen van de geheimen van het omgaan met ongewenste emoties. Samen zullen we de sleutel vinden die speciaal voor jou is weggelegd, en deze ontdekking zal je voorzien van het zelfvertrouwen, de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om te bereiken wat je wilt.

Trainer, acteur en coach
Regio Midden Nederland

“Ontdek de Kracht in Jezelf: Meester in het Beheersen van Agressie” Er is niemand anders die je beter kan helpen dan ik om contact te maken met de fysieke opbouw van agressie. Met behulp van zowel mentale als fysieke training, zal ik je helpen om grip te krijgen op je eigen agressie en die van anderen

Nina Stemerdink

Trainer en coach
Regio Amsterdam-Noord Holland

Ontdek mijn passie voor werken in de Gezondheidszorg! In deze branche komt grensoverschrijdend gedrag helaas voor, zowel van patiënten, cliënten als collega’s. Mijn coaching is gericht op het empoweren van jou om effectief om te gaan met grensoverschrijdend gedrag, of het nu van anderen is of mogelijk zelfs vanuit jouzelf. De coaching is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans of Frans. Maak vandaag nog een afspraak en investeer in jouw vaardigheden.

deze uitdagingen om te gaan!

Coach en weerbaarheidstrainer regio Amsterdam Noord-Holland

Ontdek de kracht van zelfverdediging en mentale weerbaarheid met mij, een agressie- en fysieke weerbaarheidstrainer met een rijke niet-westerse achtergrond. Mijn coaching stelt je in staat om zowel verbaal als fysiek in je kracht te staan. Leer de diepgaande connectie tussen je lichaam en geest kennen en beheersen, terwijl ik zelfverdedigingstechnieken gebruik om je zelfvertrouwen te vergroten. Ontwikkel de impact die perfect aansluit bij jouw doelen, 

 

Naar boven
Created by AMBISMART
X