x
A g r e s s i e t r a i n i n g . n l

Omgaan met agressie op de Caribische eilanden

Ontdek onze ISO gecertificeerd team agressietrainers op de Caribische eilanden

Sinds 2021 heeft Agressietraining.nl een gepassioneerde team van ISO-gecertificeerde agressietrainers opgeleid en gevestigd op de Caribische eilanden, waar we onze expertise en kennis inzetten om klanten in de hele Caribische regio te ondersteunen. Onze missie is om professionals in staat te stellen om zelfverzekerd met behoud van eigenwaarde klanten te begrenzen, terwijl ze de hoogste normen van klantvriendelijkheid handhaven.

Wat kunt u verwachten van onze training?

  • Bij grensoverschrijdend gedrag: Tijdens onze training leren de medewerkers om met behoud van eigenwaarde en zelfvertrouwen om te gaan met grensoverschrijdend gedrag van klanten. 

  • Benoemen van gedrag: We reiken ze de tools aan om grensoverschrijdend gedrag te herkennen, effectief te benoemen en te begrenzen, waardoor de klant helder weet waar de grenzen liggen en deze kan respecteren.

  • Klantvriendelijkheid: Onze benadering is gebaseerd op het idee dat klantvriendelijkheid niet verloren mag gaan bij klantbegrenzing. We laten je zien hoe je de balans kunt vinden tussen duidelijke grenzen stellen en klantvriendelijk blijven.

Waarom kiezen voor onze training?

Ons team van ervaren agressietrainers heeft zich volledig toegewijd aan het delen van hun kennis en vaardigheden om professionals te helpen beter om te gaan met situaties met grensoverschrijdend gedrag. Of je nu in de dienstverlenende sector werkt, in de gezondheidszorg, of in een andere branche, onze training is van onschatbare waarde om met zelfvertrouwen en respect te kunnen handelen.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over onze training en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met ons team op de Caribische eilanden. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe uw  organisatie kunnen helpen klanten met zelfvertrouwen en behoud van eigenwaarde te begrenzen. Laat ons samen werken aan een klantvriendelijke en respectvolle werkomgeving. U kunt direct bellen met Jannie de Jong 031641782816 voor vrijblijvende informatie of hier de offerte aanvragen:

Naar boven
Created by AMBISMART
X